Rent-A-Wreck har uthyrningsstationer över hela USA och över 50 finns i Skandinavien. Rent-A- Wreck’s långsiktiga mål är att bli geografiskt rikstäckande och flera avdelningar är under etablering.

Rent-A-Wreck är ett välorganiserat och genomarbetat koncept som har fyllt 50 år i USA och 30 år i Skandinavien. Vårt koncept är att hyra ut bra begagnade bilar enkelt och billigt. För att bli franchisetagare i Rent-A-Wreck krävs ingen speciell erfarenhet från branschen, eftersom vi kommer att lära dig denna.

Som franchisetagare i Rent-A-Wreck driver du en självständig affärsverksamhet utan att stå ensam. Vi hjälper dig genom att erbjuda utbildning, löpande support, marknadsfõring samt ger tillgång till fördelaktiga leverantörsavtal. Du kommer även att ha tillgång till stödfunktioner inom administration, ekonomi och produktutbud i kombination med organiserade erfaranhetsutbyten med huvudkontor och andra franchisetagare inom Rent-A-Wreck.

För at lyckas krävs at du är driftig, serviceorienterad och har ett bilinteresse. Du har även affärssinne och ett stort intresse av att arbeta med andra människor.

Låter detta intressant för dig? Kontakta oss på Rent-A-Wreck i Skandinavien för mer information om hur du kan göra verklighet av din dröm att driva eget.

+47 22 50 02 50

[email protected]

Rent-A-Wreck of Scandinavia AS
Postboks 522 Skøyen NO-0214 Oslo Norge

Kolla in vår Facebook-sida